• -50%
ASICS NETBURNER BALLISTIC MT 2
ASICS NETBURNER BALLISTIC MT 2
ASICS NETBURNER BALLISTIC MT 2
ASICS NETBURNER BALLISTIC MT 2

ASICS NETBURNER BALLISTIC MT 2

Ce produit n'est plus disponible
70,00 € 140,00 € -50%
TTC

De NETBURNER BALLISTIC™ FF 2-schoen is ideaal voor indoorsporten zoals volleybal, korfbal, handbal, netbal. Dit model ontwikkelt de GEL-NETBURNER™-stijl nog verder met geavanceerde technieken die een flexibelere pasvorm en een grotere duurzaamheid bevorderen.

Couleurs
  • electric blue
Taille

 

Deze middelhoge schoen is ontworpen met ribbels van polyurethaanrubber over de tenen voor extra bescherming, terwijl de flexibiliteit in de voorvoet wordt verbeterd, zonder dat de kenmerkende ondersteuning verloren gaat.

De ondersteunende interne hielkap helpt een vergrendeld gevoel te geven om vertrouwen te wekken en tegelijkertijd abrupte bewegingen op de baan te maken.

Uitgevoerd met FLYTEFOAM™ Propel-technologie in de tussenzool, levert deze schoen een veerkrachtige reflex met gedempt comfort onder de voeten.

Ontworpen om de stabiliteit te verbeteren, zorgt de integratie van TWISSTRUSS™-technologie er ook voor dat atleten meer wendbaarheid en snelheid hebben tijdens abrupte draai- of draaibewegingen.

Tot slot zorgen de diepere flexgroeven in de buitenzool van de NETBURNER BALLISTIC™ FF MT 2 voor een verbeterde tractie en flexibiliteit op de baan.

Sexe
Hommes
Unisex
1051a042-400
4550153661796
Product added to wishlist
Product added to compare.

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.